Kurtuluş Ortaokulu


Vizyon: Kurtuluş Ortaokulu olarak; Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplumun temel değerlerine sahip, bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma, sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, insan haklarına saygılı, demokratik Cumhuriyeti özümsemiş iyi insanlar yetiştirmektir. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için biz varız ve çalışmaktayız.

Misyon: Biz, Kurtuluş Ortaokulu olarak istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08:30 Bitiş : 14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(442) 711 30 70

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://horasankurtulusoo.meb.k12.tr

Adres - ŞEREFİYE MAH. KURTULUŞ CAD. KURTULUŞ ORTAOKULU BLOK NO 4 HORASAN / ERZURUM

Öğretmen :12
Öğrenci :113
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :2785
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Horasan İlçesi Erzurum ilinin doğusunda Aras nehrinin kenarında kurulmuştur. Yüzölçümü 1662 Km2 dir. Deniz seviyesinden yüksekliği 1650 mt´; İlçenin doğusunda Sarıkamış, güneydoğusunda Eleşkirt, güneyinde Karayazı, batısında Köprüköy ve kuzeyinde Narman ilçeleri yer almaktadır. İlçenin toprakları genel olarak Aras nehri boyunca uzanan geniş düzlüklerle, Kuzey ve Güneyden çevrili tatlı eğimli çıplak geniş sırtlardan meydana gelmiştir.

Adres - ŞEREFİYE MAH. KURTULUŞ CAD. KURTULUŞ ORTAOKULU BLOK NO 4 HORASAN / ERZURUM

Ulaşım Karayolu, Demiryolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 80 km.. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.